Hur bokar jag en ambassadör?
För att boka en ambassadör börjar du med att fylla i intresseanmälan. Därefter hör vi av oss till er.

Vad kostar det att boka en ambassadör?
Att anlita en ambassadör kostar 6 200 kronor per föreläsning. Kostnader för eventuella resor och övernattning kan tillkomma. Vi erbjuder även digitala föreläsningar.

Vad kan jag boka ambassadören till?
Du kan boka en ambassadör till en föreläsning som berättar och samtidigt samtalar utifrån sina egen erfarenhet av psykisk ohälsa.

Ambassadörerna kan bidra med kunskap om hur det är att leva med olika diagnoser, t.ex. depression, ADHD och aspbergers syndrom. Även hur det är att växa upp med psykisk ohälsa och föräldrar som under tiden även har ett aktivt missbruk.

Kommuner, landsting, myndigheter, skolor, vården och privata företag är exempel på aktörer som brukar anlita våra ambassadörer.

Våra ambassadörers erfarenhet
Sammanfattningsvis representerar våra ambassadörer tillsammans ett brett spektrum inom psykisk ohälsa och neuropsykiatriska funktionshinder. Som exempel depression, utbrändhet, ADHD, autismspektrumdiagnos samt bipolär sjukdom. Ytterligare erfarenhet som våra ambassadörer representerar är suicidförsök, att leva med en våldsutövande partner, tvångsvård och förlossningsdepression.

 

Har du frågor om våra ambassadörer eller ambassadörsbokning i Jämtland är du välkommen att höra av dig till 072-560 94 45 eller på mejl: jamtland@hjarnkoll.se